Medicover a deschis o noua clinica in orasul Ploiesti

Medicover Ploiesti

Foto Medicover.ro


(Ploiesti – 04.02.2016 ) Medicover inaugureaza clinica multidisciplinara de la Ploiesti, cu peste 25 de specialitati si acreditare “Petroleum Doctor”

Medicover, unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale private din Romania, inaugureaza o noua clinica multidisciplinara la Ploiesti, in urma unei investitii de 400.000 euro. Aceasta pune la dispozitia pacientilor peste 25 de specialitati medicale, inclusiv Medicina Muncii, precum si un centru acreditat de vaccinari internationale. De asemenea, clinica Medicover Ploiesti reprezinta prima unitate locala acreditata “Petroleum Doctor“, specialitate dedicata persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului.

Cu peste 25 de specialitati medicale la standarde suedeze, Medicover Ploiesti este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din Romania, fiind situata in zona centrala a orasului, pe strada Mihai Eminescu. Astfel, pacientii beneficiaza de acces facil la ingrijire de cea mai inalta calitate in domenii precum Cardiologie, Oncologie, Pediatrie, Ultrasonografie, Ortopedie, Chirurgie vasculara, Reumatologie si multe altele. Clinica a presupus o investitie de aproximativ 400.000 euro.

Printre facilitatile oferite de noua clinica se numara si un centru acreditat de vaccinari internationale, alaturi de un departament specializat in Medicina Muncii. De asemenea, aici se gaseste singurul centru local acreditat “Petroleum Doctor“, dedicat persoanelor care lucreaza pe platforme marine in Marea Nordului. Acesta este condus de Dr. Silvian Cioata, care detine o diploma eliberata de Norwegian Centre for Maritime Medicine si atestata de County Governor of Rogaland din Norvegia.

In prezent, echipa de profesionisti cu experienta a clinicii Medicover Ploiesti reuneste 27 de medici si este de asteptat sa se extinda in perioada urmatoare. Asemenea tuturor centrelor din reteaua Medicover, clinica din Ploiesti corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate si este dotata cu echipamente de ultima generatie.

Sursa: Medicover