Secretele apei ionizate

ionizator de apa VS70 Chanson Water

Ionizator de apa VS70 Chanson Water

Apa ionizată este, de fapt, apa de la robinet, filtrată foarte bine pentru a îndepărta toate impurităţile şi apoi ionizată prin electroliză cu ajutorul unor electrozi din titan acoperiţi cu platină.

Apa ionizată obţinută cu ajutorul ionizatorului poate fi:

apa alcalină – cu un pH mai mare de 7 şi ORP -250…-350 mV, sau
apa acidă – cu un pH mai mic decât 7 şi ORP +700…+900 mV.

Apa alcalină cu un pH cuprins între 8.5 şi 9 este benefică organismului având un efect antioxidant şi antiîmbătrânire şi este puternic hidratantă datorită dimensiunilor mai mici ale moleculelor de apă care pot fi absorbite mai uşor de organism.

Apa acidă cu un pH cuprins între 5.5 şi 2.3 are un efect antibacterial, putând fi folosită la spălatul: mâinilor, ustensilelor din bucătarie, fructelor şi a legumelor şi pentru a dezinfecta tăieturi şi răni minore.<

Acesta este motivul pentru care în era noastră modernă, este esenţial ca dumneavoastră să investiţi într-un aparat de tratare a apei. Pe piaţă există multe aparate bune pentru tratarea apei.

Un exemplu sunt aparatele de ionizare a apei Chanson Water care sunt mai mult decât un sistem de filtrare. Acestea ionizează apa, o alcalinizează şi o divide în grupuri mai mici de molecule. Ce înseamnă acest lucru? Apa alcalină poate să neutralizeze efectiv acizii din sânge şi ţesuturi. Apa este încărcată cu ioni negativi care funcţionează ca un puternic antioxidant care curăţă radicalii liberi, neutralizând substanţele toxice din sânge (toxinele sunt încărcate pozitiv). Această apa oferă organismului hidratarea, mineralizarea, alcalinizarea şi detoxifierea de care are nevoie.

Sursa: GreenBoutique.ro