RMN ultraperformant in policlinica Floreasca – Regina Maria

rmn floreasca regina maria

foto Regina Maria

In cadrul policlinicii Floreasca – Regina Maria a fost inaugurat un nou centru de imagistica in parteneriat cu Affidea Romania, unde pacientii au acces la servicii medicale complete, la cel mai înalt nivel, o echipă medicală de top și aparatură de diagnostic imagistic de ultimă generație. 

Prin deschiderea acestui centru de imagistică în incinta policlinicii şi prin proximitatea Spitalului Euroclinic, Floreasca devine astfel cel de-al doilea campus medical Regina Maria din Bucureşti, pe lângă cel din Băneasa, și al cincilea din țară. 

Noul centru de imagistica este dotat cu un echipament inovator de Rezonanță Magnetică Nucleară de 1,5 Tesla, la care se vor putea efectua atât examinări de rutină, cât și aplicații clinice avansate. În plus, funcția „Ambient Experience” creează un mediu de examinare prietenos prin integrarea iluminatului dinamic, a sunetelor și a proiecțiilor, care le permit pacienților să își personalizeze singuri camera de examinare și să se bucure de o atmosferă calmă și relaxantă. 

Cititi mai multe despre noul centru de imagistica aici.