Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV

Luni, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, se va organiza o conferința de presă cu ocazia lansării pe piață a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV.
              Reprezentanții mass-media care doresc să participe la eveniment vor fi așteptați luni, 30 noiembrie, între orele 17.15 – 17.45, la sediul Institutului (Splaiul Independenței nr. 103, sector 5).  Din motive de securitate sanitară și pentru limitarea numărului de participanți la activitate, vă rugăm ca echipele să fie compuse din maxim doi reprezentanți pentru fiecare instituție media. Pe cât posibil, este recomandat ca transmisiile în direct să fie realizate cu echipamente portabile (de tip rucsac). Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonel Romeo Feraru, telefon 0724.221.837.

* * *

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.
Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.
În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului. OROSTIM-HV se va putea achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.

Sursa: Comunicat de presa INSTITUT CANTACUZINO